Otkrijte magiju zvuka uz Focal Hadenys i Azurys slušalice

Francuski audio brend Focal je poznat po svojoj posvećenosti pružanju neuporedivih zvučnih iskustava, a njegove najnovije Hadenys i Azurys slušalice, nisu izuzetak.

Sa fokusom na pristupačnost bez ugrožavanja kvaliteta, ove slušalice obećavaju da će uroniti slušaoce u čistoću zvuka visoke vernosti, bilo kod kuće ili u pokretu.

Hadenys, otvorene slušalice dizajnirane su za pronicljive slušaoce koji žude za impresivnim zvučnim iskustvom u udobnosti svog doma. Crpeći inspiraciju iz drevne epohe koja simbolizuje poreklo Zemlje, ove slušalice imaju bogatu braon šemu boja, odišući organskom i bezvremenskom privlačnošću. Patentirane tehnologije drajvera zvučnika obezbeđuju preciznu, dinamičnu i toplu reprodukciju zvuka, beležeći svaku muzičku nijansu sa izuzetnom jasnoćom.

Elementi dizajna sa potpisom Focal sijaju i na modelima Hadenys i Azurys. Od rešetki u obliku saća do prave kože i traka za glavu od prozračne tkanine, svaki detalj odiše sofisticiranošću i udobnošću. Hadenys se posebno može pohvaliti dizajnom koji daje prednost udobnosti i lakoći, osiguravajući da produžene sesije slušanja predstavljaju zadovoljstvo, a ne napor.

S druge strane, Azurys, zatvorene slušalice, nude svestranost i prikladne su i za kućnu upotrebu i za dane kada ste u pokretu. Njihova zatvorena arhitektura pruža impresivno zvučno iskustvo, što ih čini idealnim saputnicima za svakodnevna putovanja ili duge letove. Crpeći inspiraciju iz očaravajućeg kamena azurita, ove slušalice imaju jedinstvenu plavu nijansu koja dodaje dašak elegancije njihovoj estetskoj privlačnosti.

Ono što zaista izdvaja Hadenys i Azurys jeste nepokolebljiva posvećenost brenda Focal izradi i kvalitetu. Oba modela slušalica imaju drajvere za zvučnike napravljene u Francuskoj u Focal radionicama, obezbeđujući isti nivo izuzetnosti kao i njihove hvaljene Bathys slušalice.

Pedantno konstruisani 15/8″ (40mm) drajveri za zvučnike, sa aluminijumskim/magnezijumskim kupolama u obliku slova „M“, daju detaljne, tople i dinamične zvučne pejzaže koji podižu iskustvo slušanja na nove visine.

Po ceni od oko 700 dolara, ove slušalice nude izuzetan zvuk bez kompromisa po pitanju kvaliteta.

Luxury Experience