LG otmeni cipelarnici koji čuvaju i čiste vašu obuću

Za sve vas koji uživate u kupovini najmodernije i najkvalitetnije obuće, predstavljamo vam ShoeCase & ShoeCare LG cipelarnike, koji će očistiti i brižno čuvati vašu obuću...

Uz luksuzne police i ormariće za skupocenu obuću, kreirane u stilu Kardašijanovih, moramo se osloniti na najbolje dostupne metode kako bismo se brinuli o našoj obući limitiranog izdanja. Svestrano rešenje je predstavljeno na sajmu tehnologije IFA u Berlinu - LG Styler ShoeCase i LG Styler ShoeCare.

Iako ime nije ni približno tako moćno kao sam proizvod, i LG Styler ShoeCase i ShoeCare izgledaju kao značajan korak u budućnost za vašu kolekciju patika, usmereni na prikazivanje vaših dragocenih cipela u vrhunskom svetlu, kao i na pružanje optimalne nege koristeći TrueSteam tehnologiju koja upija višak vlage i pomaže u uklanjanju mirisa iz obuće.

LG Styler ShoeCase izgleda kao ormar budućnosti gde svaka prozirna polica ima ploču koja se okreće za 360 stepeni. Modularni dizajn pomaže da vaš dom izgleda kao moderna prodavnica patika obezbeđujući da svaki par dobije svojih pet minuta slave.

LG Styler ShoeCare, s druge strane, koristi tehnologiju kompanije TrueSteam da održi cipele čistim, upijajući vlagu i pomažući u uklanjanju nepriajtnih mirisa. Na sistem ShoeCare možete se osloniti da osveži do četiri para cipela za 37 minuta. Kožne cipele i patike takođe možete očistiti zajedno.

„Novi LG Styler ShoeCase i ShoeCare su kompletno rešenje za higijensko čišćenje, skladištenje i izlaganje cipela“, rekao je predsednik kompanije LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „Koristeći naše najnovije tehnologije i nudeći praktičnu kontrolu i dizajn, ovi revolucionarni proizvodi su idealni za potrošače koji traže bolji, ugodniji način upravljanja svojom kolekcijom cipela".

S obzirom na to da su LG Styler ShoeCase i LG Styler ShoeCare predstavljeni nedavno na IFA 2022 još uvek nema informacija o cenama i dostupnosti.

Luxury Experience