Caviar predstavlja neuništivi iPhone sa neverovatno visokom cenom

iPhone telefoni se generalno smatraju krhkim i osetljivim – nakon samo jednog blažeg pada, možete ostati bez ekrana ili čitavog telefona…

Luksuzni brend Caviar, odlučio je da nam ponudi rešenje ovog problema na svojstven način protkan glamurom. Naime, oni su pre nekoliko dana predstavili modifikovanu verziju telefona, koja je inspirisana Tesla Cybertruck modelom.

Šik telefon dolazi sa telom od titanijuma i brojnim dizajnerskim akcentima koji su inspirisani Cybertruckom, poput geometrije linija, jednostavnosti forme i versatilnosti materijala. Dalje, telefon ima savitljivo kućište, koje može igrati ulogu stalka kada želite da gledate emisije svojih omiljenih YouTube kanala. Ultra luksuzni telefon je ograničen na samo 99 jedinica, a njegova prodajna cena je toliko visoka da je više od 99 ljudi ne može priuštiti.

U opisu telefona, na Caviar zvaničnom sajtu stoji: “Titanijumsko telo telefona je zaštićeno sa svih strana od bilo kakvog tipa mehaničkog uticaja – zadnji deo, stranice i ekran su skriveni ispod metalnih elemenata. Totalna zaštita telefona ne ugrožava, već akcentuje estetiku i funkcionalnost ovog modela”.

Da li biste ga kupili?

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend