Bang & Olufsen slavi Lunarnu Novu godinu novom kolekcijom

Pripremajući se za Lunarnu Novu godinu, Bang & Olufsen je predstavio ograničeno izdanje „Lunar New Year 2023“ kolekcije koja se sastoji od najpoznatijih proizvoda, predstavljenih u prazničnoj paleti.

Bang & Olufsen kolekcija ograničenog izdanja inspirisana je klasičnim bojama i elementima drevnog Puta svile u Kini. Put svile se protezao više od 6000 kilometara i igrao je ključnu ulogu u jačanju ekonomskih, kulturnih i političkih interakcija između Istoka i Zapada više od 2000 godina.

Kolekcija ograničenog izdanja uključuje pet prepoznatljivih Bang & Olufsen proizvoda: kućni zvučnik Beoplay A9, prenosivi zvučnik Beolit 20, prenosivi zvučnik Beosound A1, slušalice Beoplay H95 i Beoplay EX prave bežične slušalice sa aktivnim poništavanjem buke.

Pored Puta svile, ovaj asortiman crpi inspiraciju iz tradicionalne palete boja Lunarne Nove godine i obojena je nijansama crvene, žad zelene i zlatne nijanse. Osim boja, kolekcija je prožeta detaljima dizajna koji odaju počast festivalu kulture — od uglađenih aluminijumskih futrola za slušalice, drvenih nogara kućnog zvučnika Beoplay A9, do ručno tkanih kineskih čvorova na Beolitu 20 i Beosoundu A1 koji simbolizuju sreću i ponovno okupljanje.

Kolekcija Bang & Olufsen Lunar New Year 2023 dostupna je u odabranim prodavnicama Bang & Olufsen i na sajtu brenda.

Luxury Experience