Bang & Olufsen i Ferrari će kreirati ekskluzivnu seriju ko-brendiranih audio proizvoda

Danski audio brend Bang & Olufsen je spreman da podigne svoj status partnerstvom sa jednim od vodećih luksuznih brendova širom sveta, kako bi stvorio dugo očekivanu seriju kobrendiranih audio proizvoda.

Predviđena za lansiranje u drugoj polovini 2023. godine, ekskluzivna saradnja Bang & Olufsen i brenda Ferrari ima za cilj da očara kupce obe kompanije, nudeći neuporedivo iskustvo u svetu luksuznog zvuka.

Kristofer Pulsen, cenjeni potpredsednik za poslovni razvoj i strateška partnerstva u kompaniji Bang & Olufsen, izražava svoje najveće poverenje u ovo partnerstvo, zamišljajući uzbudljiv spoj jedinstvenih identiteta brendova i izuzetne izrade po kojima su obe kompanije poznate. Ova saradnja obećava da će izazvati uzbuđenje i podići očekivanja kupaca koji cene vrhunac luksuza i inovacije u svom audio iskustvu.

„Ferrari se zalaže za ekskluzivnost, performanse svetske klase i bezvremenost, i mi delimo te vrednosti. Bang & Olufsen je podstaknut strašću za stvaranje magičnih trenutaka za naše klijente. Sa Ferrari brednom ćemo napraviti zadivljujuću specijalnu kolekciju proizvoda koji mogu upravo to.“

Nova saradnja Bang & Olufsena & Ferrari usledila je nakon najave objavljene u februaru o novom partnerstvu sa Scuderia Ferrari za trkačku sezonu 2023. Pored logotipa Bang & Olufsen na automobilima koje voze Šarl Leklerk i Karlos Sainz, Bang & Olufsen i Scuderia Ferrari su uspostavili snažnu vezu sa ciljem da pruže izuzetna iskustva ljubiteljima Formule 1.

Zajedno, Bang & Olufsen i Scuderia Ferrari su posvećeni pružanju vrhunskih iskustava kako u objektima Scuderia Ferrari pored staze tokom trka za Veliku nagradu Formule 1, tako i na globalnom nivou kroz Bang & Olufsen brendirane prodavnice.

Koristeći svoju stručnost i inovacije, dva legendarna brenda su posvećena postavljanju novih standarda i pružanju nezaboravnih trenutaka strastvenim navijačima Formule 1 širom sveta.

Luxury Experience