"Zlatne dadilje“: koliku platu dobijaju žene koje čuvaju decu Kardašijanki

Kardašijan – Džener je jedna od najpoznatijih porodica u svetu šou biznisa.

Usred njihovog ogromnog poslovnog uspeha i pokušaja da lansiraju milion preduzeća, Kortni, Kim, Kloi i Kajli bile su primorane da angažuju dadilje koje će čuvati njihovu decu.

Prema izveštajima, naravno, posao dadilja u porodici Kardašijan nije jednostavna stvar. Dadilje su na raspolaganju 24 sata dnevno 7 dana u nedelji. Naravno, one moraju da prođu kroz razne testove kako bi uopšte postale „deo“ porodice Kardašijan-Džener. Takođe, dadilje bi trebalo da budu "pametne, elegantne i da pristojno izgledaju".

U isto vreme, pre zapošljavanja, dadilje potpisuju poverljiv ugovor kojim se obavezuju da će, ukoliko otkriju stvari koje se dešavaju u porodičnoj kući, biti dužne da plate novčanu kaznu veću od 10 miliona dolara.

Postoje naravno i pozitivne strane zaposlenja u porodici Kardašijan. Posao, iako je zahtevan, prilično je dobro plaćen. Prema izveštajima, dadilje godišnje dobijaju 100.000 dolara, što znači da skoro 8.500 dolara stiže na njihov račun svakog meseca.  

Prema izveštajima medija, Kim Kardašijan ima tim od šest dadilja. Četiri od tih dadilja, jedna za svako dete, dolaze određenim danima, a najmanje dve su u kući u svakom trenutku.

"Kim ima 15 minuta u toku dana koje može da posveti deci, ali čak i to vreme mora da uklapa oko svog dnevnika i telefonskih poziva", rekao je insajder.

Luxury Experience