Vlasnik zakupio čitavu Business kabinu za svog psa

Sigurno ste barem jednom imali prilike da se sretnete sa vlasnikom psa ili mačke koji je svoje ljubimce razmazio do nebesa, kupujući im najskuplju hranu, aksesoare i sve druge neophodne sitnice…

Mnogi ljudi širom sveta troše enormne količine novca na svoje kućne ljubimce, vodeći ih na tretmane lica, šaljući limuzine i batlere po njih i mnogo toga drugog. Mnogi psi nose brendiranu garderobu, šetaju prefinjene povoce od prave kože i uživaju u specijalnom psećem kavijaru koji je začinjen baš po njihovom ukusu. Ipak, priča koju danas delimo sa vama, nadmašiće sve prethodno pomenuto u treptaju oka – jedan vlasnik psa bukirao je čitavu kabinu Business klase Air Indija kako bi njegov pas putovao sa stilom.

Psić rase Maltezer, išao je avionom sa svojim od Mumbaja do Čenaja. Budući da su samo njih dvoje delili ovaj pozamašni prostor, možemo reći da je vlasnika ovaj dvosatni let koštao oko 3.300 dolara. Business kabina u Air Indija A320 avionu nudi 12 sedišta, a svaka su bila rezervisana za malenog psića. Iako psi u avionima više nisu retki prizor kao što je to nekada bio slučaj, priznaćete da je retkost da vidite jednog kako uživa u svom premijum sedištu.

Ipak, moramo naglasiti činjenicu da ova cifra od tričavih 3.000 dolara nije ništa u poređenju sa 100.000 dolara koliko je jedan vlasnik mačke platio da bi njegova mezimica stigla iz Rusije do Sjedinjenih Američkih Država.