Venčanje na nebu - novi pandemijski hit

Ukoliko ove godine niste naučili da čašu vidite kao do pola punu, verujemo da će i 2021. biti pomalo naporna za vas…

Ljudi širom sveta Covid-19 krive za mnoge stvari pored same pandemije. Planovi za putovanja, venčanja i brojni važni momenti morali su biti otkazani, jer je pandemija odlučila da naše živote stavi na pauzu. Ipak, da nije bilo pandemije, kako bi mladi parovi dobili priliku da stupe u brak na sedmom nebu?

Jedna privatna avio kompanija nudi paket “Weddings in the sky” po ceni od 28.000 dolara, trudeći se da nadoknadi gubitak svog putovanja, pružajući budućim mladencima priliku da sudbonosno da izgovore među oblacima. Ovaj servis će povesti mladence na let koji traje dva sata ili šest sati u drugoj varijanti. Standardne pogodnosti u oba paketa uključuju vožnju sa privatnim vozačem do aerodroma, cvetne aranžmane, selekciju šampanjca i kanapea, personalizovane bračne detalje i slično tome. Takođe, usluga kao deo ponude uključuje hranu i piće, koji mogu biti pripremljeni u skladu sa željama bračnog para.

Ukoliko niste preterano raspoloženi za zabavu u oblacima, u ponudi je nešto intimnija opcija – Just the Two of Us, čija cena kreće od 18.000 dolara. Takođe, u saradnji sa kompanijom možete kreirati svoj paket po meri, koji će vam dati priliku da odaberete fotografa, automobil i kaligrafa koji će dizajnirati programe venčanja, menije, rezervacije i slično tome.