Upoznajte Fifi, jazavičara koji leti poslovnom klasom i voli Hermes i Gucci

Bilo je vremena kada su psi i kosti išli zajedno, sada, zahvaljujući milionerima koji su ih razmazili, psi i luksuz idu ruku pod ruku.

Vlasnica kućnog ljubimca privukla je veliku pažnju zahvaljujući ophođenju prema svom psu – odnosno kupovinom avionske karte u poslovnoj klasi. Fifi, četvorogodišnji jazavčar, viđen je kako leži na velikom krevetu poslovne klase tokom 11-satnog leta iz Hong Konga u Tursku.

Helen, vlasnica psa, objasnila je kako je štene završilo u krevetu. „Usvojila sam Fifi kada je imala godinu dana. Verujem da je ovo njen prvi let i odlučila sam da letimo poslovnom klasom i da Fifi bude sa mnom u kabini, jer nisam mogla da se nosim s tim da je boksu. Ona je moja drugarica i ne volim da budem daleko od nje.”

Viralni video je doveo do nekih nesuglasica na društvenim mrežama o tome da li kućnim ljubimcima treba dozvoliti da lete poslovnom klasom. „Ovo je za sve hejtere, mislim da oni koji nisu vlasnici kućnih ljubimaca to zaista ne shvataju. Ovo nije samo pas... ovo je moja ćerka.“ Helen apsolutno voli da svom psu omogući ono najbolje što postoji, i nije ograničeno na letenje biznis klasom.

Simpatični ljubimac nosi najistaknutije luksuzne brendove na svom Instagram nalogu, od Burberry do Gucci. Fifi živi najlepšim životom sa svojom vlasnicom u Hong Kongu, slavi rođendane i Božić i izgleda divno na prelepim plažama ostrva, koje obožava.

Luxury Experience