Ultimativni aparat za kafu od 11.000 dolara

Ljubitelji Porsche 911 modela imaju mnogo razloga za radovanje ovih dana…

Pored lansiranja ultimativne i najmoćnije varijante ovog automobila pre nekoliko dana, sada je u ponudi još jedan aparat za kafu koji izgleda kao skalirana verzija motora koji se nalazi u 993 generaciji slavnog modela. Naravno, u pitanju je remek delo južnoafričke kompanije nazvane Super Veloce, koja je prethodno lansirala slične mašine, po ugledu na motore egzotičnih automobila.

Espresso Veloce RS Black Edition model košta 11.000 dolara, a samo 993 primerka će biti kreirano. Aparat za espresso kreiran je od aluminijumske legure koja sadrži 6082 T6 i 7075, hiruškog nerđajućeg čelika i titanijuma. Dizajniran tako da nas odmah asocira na klasični 3.6 litarski motor sa unutrašnjim sagorevanjem iz 993 generacije 911 modela, aparat za kafu sadrži i detalje od karbona. Pored toga, on je dobio anodizovani, satenski crni finiš, dok su glave cilindara anodizovane crnom bojom.

Nekolicina vas će pomisliti da Veloce RS izgleda poznato, i znajte da ste u pravu. Ova kompanija je predstavila tradicionalniju varijantu ovog kafe aparata pre dve godine, s tim što je on bio ponuđen sa svetlucavim metalik finišom. Espresso aparat težak je oko 25 kilograma, a ako ga želite u svom vlasništvu, znajte da se može poručiti iz svakog dela sveta putem zvaničnog Super Veloce sajta.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Trend