Svaki fudbaler tima Saudijske Arabije dobio Rolls-Royce Phantom vredan 450.000 dolara

Presrećan što je njegov tim pobedio Argentinu na Svetskom prvenstvu, Mohamed Bin Salman je poklonio igračima saudijske fudbalske reprezentacije Rolls Royce Phantom od 450.000 dolara.

Prestolonaslednik Mohamed bin Salman Al Saud nagradio je igrače Svetskog prvenstva Saudijske Arabije raskošnim Rolls Royce Phantom automobilom za pobedu protiv Argentine.  Kraljevska euforija i nacija takođe su proslavili pobedu proglašenjem državnog praznika dan nakon utakmice.

Prestolonaslednik je svakako bio prezadovoljan uspehom tima svoje zemlje, jer ga ni činjenica da u reprezentaciji ima 26 igrača nije odvratila od želje da potroši 11.700.000 dolara kako bi ih počastio veoma velikodušnim gestom za pobedu u jednoj utakmici u kojoj je saudijski tim pobedio ekipu Lionela Mesija sa 2-1.

Postavlja se pitanje šta će tim Saudijske Arabije dobiti na kraju ako osvoji svetsko prvenstvo. Da, titula i trofej su tu, ali merilo koje je postavio prestolonaslednik Mohamed bin Salman Al Saud dokazuje da se igračima i te kako isplati da se bore na terenu.

Saudijska Arabija je poznata po svojoj raskoši i liderima koji vole luksuz koji se ne plaše da obasipaju sebe i svoje nacionalne heroje najboljim i najluksuznijim stvarima. Ne bi bilo potpuno šokantno da kraljevska porodica obeća timu stanove za donošenje pehara kući ili možda jahtu ili privatne avione ili ostrvo, ili sve navedeno...

Luxury Experience