Snup Dog lansira brend za kućne ljubimce: Snoop Doggie Doggs

Reper Snup Dog je uslišio naše molitve i lansirao je brend odeće za kućne ljubimce, Snoop Doggie Dogs, kako bi se brinuo o našim najboljim krznenim prijateljima.

Naši kućni ljubimci sada mogu da žive kao plemići jer je asortiman inspirisan ekstravagantnim načinom života repera. Da bi kreirao kolekciju, reper se udružio sa brendom Little Earth Productions iz Pensilvanije, koji je specijalizovan za proizvodnju stvari za kućne ljubimce.

Prva linija Snoop Doggie Doggs uključuje 28 artikala dizajniranih za pse i mačke. Snup Dog je rekao da su on i njegova supruga Šant oduvek voleli životinje. Muzičar je primetio da njihova „posvećenost kućnim ljubimcima i dalje raste zajedno sa ljubavlju prema našoj deci i unucima“.

„Imamo nešto za svaku veličinu, rasu, štene... za dečake i devojčice. Testirali smo odeću, činije i dodatke na našim psima, tako da kada kažemo da je Dogg odobren, to zaista jeste“, rekao je on.

Prva kapsul kolekcija uključuje povoce, igračke, činije, razigrane džempere i dukseve, bandane, kačkete,  jakne i šešire. Jedan od vodećih artikala je velika metalna zlatna posuda, a duks sa kapuljačom u crnoj boji dolazi sa masivnim zlatnim lancem koji je inspirisan rep kulturom.

U galeriji pogledajte kolekciju, a Snoop Doggie Doggs je dostupan u online prodavnici brenda.

Luxury Experience