Porsche želi da kampujemo sa stilom

Ukoliko ste vlasnik Porsche automobila i negujete svoj avanturistički duh, skoro lansirani krovni šator Porsche Tequipment, može biti savršeni aksesoar za vas…

Šator je dizajniran da odgovara 911, Macan, Cayenne, Panamera i Taycan modelima, a poseduje dva prozora sa strane i jedan na svom krovu, kao deo standardne ponude. U svom sasvim raširenom položaju, pod šatora meri 210 x 130 cm, i on dolazi opremljen dušekom od pene visoke gustine.

Kao što će vam svako ko redovno ide na kampovanje reći, vreme neće uvek biti savršeno kada želite da se opustite i povežete sa prirodom. Samim tim, Porsche krovni šator, koji dolazi sa vodootpornim zatvaranjima i odvojenom pokrivkom u slučaju padavina na samom ulazu, predstavlja idealnu opciju. Osim toga, tu je i specijalna zaštita protiv komaraca, koji neretko pokvare svaki zen momenat u prirodi svojim zujanjem i dosadnim ubodima.

Iz Porsche brenda kažu da se ovaj šator može otvoriti jednostavnim otključavanjem bezbednosnih kopči, podizanjem kućišta i fiksiranjem uz pomoć dva gasna amortizera. Gazna zona poda šatora može biti savijena i stabilizovana teleskopskim merdevinama, dok se šator može podići sa četiri šipke.

Kućište šatora je dostupno u Black/Light Grey ili Black/Dark Grey finišima, pri čemu su oba ispraćena Porsche logoom u mat crnoj varijanti. U ponudi su i brojni dodatni Porsche Tequipment aksesoari, poput unutrašnjeg šatora, grejnog pokrivača i organizatora za obuću i prtljag.

Naravno, ovaj krovni šator nije kompatibilan sa karbio varijantama, dok istovremeno ograničava maksimalnu brzinu svakog model ana 130 kilometara na sat.

Kada se radi o ceni, on će vas koštati 4.980 dolara što nije baš pristupačno, ali nije ni iznenađujuće kada uzmemo u obzir da se radi o proizvodu sa Porsche potpisom.

Luxury Experience