Ovaj YouTuber zarađuje milione na ujedima najsmrtonosnijih insekata

Ukoliko ste se ikada bavili kreiranjem sadržaja za neku platformu društvenih mreža, onda svakako znate da čudne stvari mogu privući ogromnu publiku…

Popularnost na YouTube sajtu zavisi od nekoliko faktora, društvene interakcije, sadržaja, novih ideja i sličnog tome. Tu, na scenu stupa Natanijel “Coyote” Piterson, koji je poznat i kao King of Sting. Kao što njegovo ime sugeriše, Piterson zarađuje milione dolara, tako što dozvoljava najopasnijim insektima sveta da ga ujedu. Opasni insekti idu od metak mrava, pa do ultra smrtonosnog Polistes carnifex stršljena.

Možda vam deluje čudno da jedan čovek ovo odabere kao svoje zanimanje, ali njegov Brave Wilderness kanal na YouTube platformi ima više od 3.6 milijardi pregleda, što dokazuje da definitivno postoji tržište za sve. U nekim od svojih snimaka, Piterson se uvija od bolova, kuka naglas i potom pokazuje svoju ranu i izobličene udove pod uticajem otrova raznih insekata.

Od 2014.godine, Piterson je napravio karijeru od ove priče, pa sada ima više od 17.5 miliona pratilaca. Procenjuje se da na mesečnom nivou od online oglašavanja zarađuje 294.000 dolara, dok su njegovi najpopularniji klipovi pogledani više od 57 miliona puta. Ukoliko ste preosetljivi ili imate strah od insekata, preporučujemo vam da se držište podalje od ovog kanala.