Otvoren najviši panoramski infiniti bazen na svetu

Uzbuđenje visine i zadovoljstvo plivanja sastaju se u Aura Skypool, najvišem infiniti bazenu sveta, koji se nalazi na pedesetom spratu Palm tornja, na Palm Jumeirah ostrvu…

Bazen se nalazi na 200 metara iznad tla, nudeći vam neverovatni pogled na panorama grada. Palm toranj je postao još popularniji od 15.novembra kada je ovaj bazen otvoren, ne samo zbog činjenice da vas vodi visoko u nebesa, već i iz jednog veoma posebnog razloga – odavde možete videti ono najbolje što vam Dubai može ponuditi.

Platforma sa bazenom gleda prema Palm Jumeirah, dajući vam priliku da upijete sve impresivne detalje iz ptičje perspektive. Pored toga, tu su neverovatni pogledi na panorama grada, sa Burj Al Arab i Burj Khalifom na vidiku takođe. Svaki prostor sa kog možete uživati u pogledu je udoban, ali predlažemo vam da rezervišete svoje mesto na vreme ukoliko planirate da posetite ovaj lokalitet.

Mesto za sedenje na terasi može biti vaše po ceni od 47 dolara za standardne ležaljke u Orange zoni, odnosno 55 u Green zoni bliže bazenu, dok doseže čak 75 za VIP opcije. Ipak, moramo priznati da ne postoji loše mesto na čitavoj terasi. Ukoliko želite, možete kupiti celodnevnu ulaznicu čija cena kreće od 100 dolara, dok se ovde nalazi i barski prostor koji vam može ponuditi zabavu, ukoliko se kojim slučajem zasitite fantastičnog pogleda.

Glavni kuvar, Kreg Best, poslužiće vam preukusne delicije dok se opuštate i uživate u muzici koju pušta stalni DJ. Omar Kuri, CAO Nakheel kompanije, izjavio je: “Jako smo uzbuđeni što dodajemo još jednu lokaciju koja obara rekorde našem Palm Tornju, jednoj od najprestižnijih građevina Palm Jumeirah. Kao prvi i najviši infiniti bazen sa panoramskim pogledom, Aura vam neće ponuditi samo izuzetne usluge, već će biti još jedna fokalna destinacija koja će vas približiti brilijantnoj arhitekturi Palm Jumeirah i ostalim ključnim znamenitostima, koje su bile od ključnog značaja za razvoj Dubaija kao turističke destinacije”.