Osetite glamur kazina u svom domu uz luksuzne poker setove

Ukoliko volite da zimske večeri provodite u krugu prijatelja igrajući poker, noći ispunjene igrom više nikada neće biti iste nakon što isprobate jedan od ovih luksuznih poker setova...

Bilo da se radi o nedeljnoj partiji pokera sa prijateljima ili igri sa visokim ulozima, u pokeru je najbolje uživati uz kvalitetne žetone. Ako želite da začinite svoje nedeljno veče pokera ili pokažete svoja nova otkrića, pronašli smo tri dekadentna i luksuzna poker seta kako bismo vam obezbedili da organizujete jednu paklenu igru pokera.

Tiffany & Co. Travel Poker Set

Tiffany & Co. poker set je idealan ako vam je ikada bilo potrebno da otputujete negde sa kompletom za poker. Njihov set za poker za putovanja je čudan i luksuzan pogled na klasičnu igru kockanja. Izrađen je od srebra i porcelana što daje modernu scenu vašoj poker večeri i osigurava da ovaj set nikada neće proći nezapaženo. Uključuje 100 žetona za poker u nijansama Tifany plave, bele, sive i crne. Komplet uključuje kožnu kutiju sa funkcionalnom bravom i dva ključa i dugme za dilere od srebra. Tu je i set koji se sastoji od dva špila karata Tiffany Travel sa logotipom Tiffany Travel i ivicom od metalik srebrne folije.

Limited Edition Singapore Airlines Poker Set

Singapore Airlines je nedavno objavio sopstveni brendirani set za poker limitiranog izdanja. Luksuzni set za poker sadrži jedinstveni motiv Singapur Airlinesa.

Set za poker dolazi u kutiji, u neobičnoj formi avionskog prozora sa utisnutim batik otiscima na površini. Kada je otvorite, dočekaće vas karte za igranje, žetoni za poker i kockice, takođe sa istim motivom batika. Ako želite kompletan paket, tu su i neklizajuća neoprenska i donja podloga za poker obložena gumom koju možete dodati kompletu.

Carbon Fibre Poker Set

Ako pokušavate da provedete luksuznu noć igre, ne tražite dalje od ovog poker seta od ugljeničnih vlakana. Uključuje 200 poker čipova u klasičnim bojama za igre plave, crvene, zelene i crne. Takođe dolazi sa pet kockica i dva seta premium karata za igranje. Ovi vrhunski predmeti se nalaze unutar kućišta od ugljeničnih vlakana visokog sjaja koje okružuje kutiju sa okvirom od punog drveta. Unutrašnjost kutije je obložena plišem kako bi se osiguralo da su komadi za igre zaštićeni i da ostanu bezbedno na mestu.