Oralna higijena nikada nije bila tako luksuzna

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AUREZZI (@aurezzi)

Kako kombinovati oralnu higijenu sa luksuzom?   

DJ Khaled je poznat po dobroj muzici, ali ne zaboravlja na činjenicu da mora voditi računa o svojoj usnoj duplji. Zajedno sa Aurezzi, prvim luksuznim brendom na svetu posvećenom ovoj temi, on podiže pranje zuba na potpuno novi nivo.

Kompanija koju je osnovao stomatolog Noel Abdajem planira da osvoji tržište sa 24-karatnom pozlaćenom četkicom za zube, pastom za zube i vodicom za ispiranje usta koja takođe sadrži zlatne čestice.

„Aurezzi je mnogo više od luksuznog brenda za oralnu negu. Ovo je zlatni standard oralne higijene“, rekao je o brendu DJ Khaled.

Proizvođač veruje da će zahvaljujući aktivnostima brenda vaša svakodnevna rutina pranja zuba postati prilika da povećate samopouzdanje, poboljšate svoje blagostanje i oslobodite se kompleksa koji vas sprečavaju da postignete uspeh. Možda izgleda pomalo ludo, ali izgleda da umetnik iskreno veruje u to i potpuno je posvećen kampanji.

Noel Abdajem je takođe srećan što mu je partner postao DJ Khaled.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DJ KHALED (@djkhaled)

„Divimo se Haledu zbog njegovog uspeha, radne etike i motivacione energije. Zajedno ćemo brend Aurezzi učiniti sinonimom za luksuz i osigurati da ispunjava svoj status zlatnog standarda“, uverava stomatolog.

Ali pređimo na čuvenu četkicu za zube, zahvaljujući kojoj ćete postići lep osmeh i zagarantovan uspeh. Proizvedena je u Švajcarskoj i obložena 24-karatnim zlatom. Ne znamo kako to tačno funkcioniše, ali moramo priznati da izgleda odlično. Ako je potrebno, biće korisna za fotografije na Instagramu. Ako 24-karatno zlato nije vaša stvar, postoje i varijante od 18-karatnog ružičastog zlata i srebra. Pored toga, Aurezzi linija se sastoji od paste za zube obogaćene 24-karatnim zlatnim ili srebrnim česticama sa osvežavajućim ukusom mente i vodicom za ispiranje usta, naravno, sa zlatnim česticama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AUREZZI (@aurezzi)

Ako vam to i dalje nije dovoljno, proizvođač je obezbedio i jednako kul držač za četkice za zube koji će podići status vašeg kupatila.

Ceo set, upakovan u elegantnu poklon kutiju, može se kupiti po ceni od 179 dolara. Svaki element se takođe može kupiti zasebno.

Luxury Experience