Najluksuzniji hotelski apartman na točkovima

Putovanja su verovatno na umu svakog od nas, svakodnevno…

S obzirom na to su nam daleke destinacije i dalje izvan dometa, istraživanje naše zemlje i obližnjih lokaliteta, za sada se nameće kao jedino prigodno rešenje. Ipak, ukoliko vam se sloši od same pomisli na sate provedene u kolima ili autobusu, a kamoli na dane bez kvalitetne hrane, kafe i komfora, imamo pravo rešenje za vas.

Nemačka kompanija, Vario Mobil, lansirala je svoju novu 1200 seriju, koja predstavlja novu definiciju “kamp kućica” i drumskih putovanja. Njihov najnoviji momenat je ultra luksuzno vozilo, koje košta više od 1.7 miliona dolara sa trostrukom osovinom, koje je konstruisano na Mercedes šasiji. Pametno osvetljenje, vrhunski audio kvalitet, tri hidraulična lifta i kućni aparati koji su vam potrebni kako biste se osetili kao kod kuće, su upravo ono što vam ovaj novitet nudi, pored garaže za vaš automobil.

Perfect 1200 Platinum je ultra luksuzno vozilo koje se prostire 12 metara u dužini, teško je 26 tona i neki ga sa pravom nazivaju vilom na točkovima. Glamurozni dnevni boravak je prva stvar koju ćete primetiti kada zakoračite unutar ovog vozila, a sastoji se od udobne lože, kutka za obedovanje i kuhinje.

Pored toga, ova kuća na točkovima ima hodnik koji vas vodi do kupatila i spavaće sobe, a zahvaljujući svojim dimenzijama i stilu, navešće vas da se osetite kao u pravoj vili. Opciona CubeArt kuhinja je prostor koji je posvećen kulinarskim umećima u pokretu, a nudi vam sve potrepštine za kreiranje veličanstvenog obroka, uključujući indukcijsku ploču, sudoperu sa moderno dizajniranom slavinom i izobilje fioka sa osvetljenim ručkama.

Spavaća soba je komforna i udobna, a opremljena je kao pravi vrhunski hotelski apartman. Ona dolazi sa površinom od 10 kvadrata, sa dosta skladišnog prostra iznad kreveta, ambijentalnom rasvetom i reflektivnim vratima, dok je tu takođe i sofa za popodnevno opuštanje.

Nekoliko koraka dalje od spavaće sobe, naići ćete na raskošno kupatilo, koje sadrži veličanstvenu tuš kabinu, toalet šolju, umivaonik i sasvim dovoljno prostora.