Najlepše jelke poznatih

Kada se radi o poznatim ličnostima, njihovi čitavi životi praktično nam se serviraju svakog dana...

Znamo koja je njihova omiljena hrana, koje brendove vole da nose, gde obavljaju svoju kupovinu i gde letuju, ali takođe, neretko imamo priliku da zavirimo u njihove domove, daleko iza zatvorenih vrata, visokih sigurnosnih kapija i zidova od betona i žive ograde koji im pružaju privatnost.

Kao i na sve nas, pandemija korona virusa je uticala i na bogate i slavne ličnosti, ako ništa drugo, onemogućavajući im da idu u šoping kada to požele, šepure se po udaljenim tropskim ostrvima na koja niko drugi nije kročio i osvajaju ulice modnih prestonica. Ove godine, nije bilo crvenih tepiha, velikih dešavanja i svetskih premijera – kao mi, obični ljudi, slavni su veći deo dana provodili u udobnoj odeći i kod kuće – mada njihove vile u velikom broju slučajeva predstavljaju naselja u malom.

Ovoga puta, kako bismo vam pružili malo dodatne praznične inspiracije, odlučili smo da prelistamo njihove Instagram naloge i pronađemo najinteresantije jelke naših omiljenih slavnih ličnosti. Dopustite sebi kratak predah od stvarnog sveta i otkrijte prazničnu zemlju čuda koja vas očekuje u našoj galeriji.