Montblanc i Ferrari su upravo dizajnirali olovku od 27.000 dolara

Dizajneri luksuznih brendova Montblanc i Ferrari prenose elegantan izgled legendarnog superautomobila Daytona SP3 na originalni instrument za pisanje.

Ferrari i Montblanc nisu stranci jedni drugima, pošto su prethodno sarađivali da bi legendarnom „ocu“ italijanskih automobila, Enzu Ferariju, odali počast setom naliv-pera povodom jubileja. Kako se ispostavilo, njihova prethodna saradnja bila je samo početak, pošto je najnoviji Montblanc model potpuno drugačiji od bilo koje olovke koju smo do sada videli.

Sa ovim inovativnim nalivperom, brend luksuznih dodataka se nada da će neprimetno prikazati Ferarijev dizajnerski jezik i filozofiju. Jedinstvena crvena oštrica formirana je od reflektirajuće dragocene crvene smole i prenosi energiju tečnih svetala Daytone SP3. Montblanc x Ferrari Stilema SP3 ima ručno izrađeno pero od belog zlata Au 750 i skriveni mehanizam za punjenje za diskretno zadržavanje mastila. SP3 gravura naglašava zajedničku saradnju, dok je nepogrešiv Ferrari logo na poklopcu.

Slično kao legendarni Daytona SP3, sama olovka je ograničena na 599 komada širom sveta, jer je brend smatra „literarnim priznanjem velikom pioniru“.

Inovativno ograničeno izdanje Montblanc x Ferrari Stilema 3 nalivpera dostupno je u Montblanc eshop-u po ceni od 27.000 dolara.

Luxury Experience