Mini frižider kao modni detalj

Aleksander Vang i Bela Hadid skoro su objavili svoje partnerstvo sa brendom sladoleda Magnum, tokom filmskog festivala u Kanu…

Tom prilikom, predstavljen je i kratki film brenda u kom možemo videti Belu Hadid kako uživa u preukusnom čokoladnom magnumu, koji je izvadila iz ultra luksuznog crnog kožnog hladnjaka. Mnogi su se u tom trenutku zapitali gde bi oni mogli da nabave prenosni frižider tog tipa i da li je uopšte dostupan za kupovinu. Naravno da jeste, ali sa cenom od 995 dolara.

Inspirisan klasičnim igloo mini playmate frižiderom, Aleksander Veng pretvorio je ovaj praktični komad u must-have modni aksesoar. Kockasti oblik ostao je isti, dok je ručka uz pomoć koje se nosi ukrašena graviranim logoom i pozlaćenim detaljima, koji igraju ulogu izolatora, zahvaljujući kojima će vaše poslastice ostati ledeno hladne.

U pravom Aleksander Veng stilu, eksterijer je u potpunosti prekriven crnom kožom, dok je Magnum logo suptilno nanesen sa strane. Oni koji bi želeli da udvostruče funkciju ovog modno-praktičnog komada, treba da znaju da čeličnu školjku mogu izvaditi i pretvoriti ovaj prenosivi frižider u pravu tašnicu.