Lego slavi 85 godina Betmena novim Gotam setom

Lego i Warner Bros su se udružili kako bi proslavili 85 godina Mračnog viteza  kompletom koji rekonstruiše Gotam Siti kakav smo videli u animiranoj seriji Betman.

Betmen jeste i uvek će biti jedan od najpoznatijih superheroja na svetu, a ove godine crtani film o braniocu Gotam Sitija puni 85 godina i kao jedan od likova koji su inspirisali različite setove kroz istoriju, LEGO nije mogao da propusti ovaj događaj.

Tako je u saradnji sa kompanijom Warner Bros. Discovery Global Consumer Products predstavio novi set koji ponovo stvara opasan i uznemirujući grad kakav smo videli u Batman: The Animated Series i sigurno ćete želeti da ga dodate u svoju kolekciju.

Novi set je san svakog ljubitelja Mračnog viteza, kao trodimenzionalna kreacija horizonta Gotama, kakav smo videli u crtanom filmu objavljenom 1992. Sa ukupno 4.210 kockica i visinom od 41,6 cm, set je impresivan i pažnja posvećena detaljima zadire u svaki ugao, dok svaka kula i zgrada pedantno rekreiraju ikonske lokacije iz animirane serije Betmen.

Set je takođe pun voljenih likova koji naseljavaju Gotam Siti, kao što su Žena-mačka (Catwoman), Džoker, Harli Kvin i naravno Betmen. Pored toga, delovi seta se otvaraju i imaju interaktivne funkcije koje otkrivaju više detalja iznutra i zaista čine da se osećate kao da ste još jedan stanovnik grada ili čak i sam superheroj.

LEGO DC Batman Gotham City Skyline set je deo proslave 85. godišnjice crtanog filma i biće dostupan od 1. aprila 2024. na lego.com i u LEGO prodavnicama širom sveta.

Luxury Experience