Lamborghini u svetu olovaka

Kada se radi o instrumentima za pisanje, moćno pero uvek se nalazi u centru pažnje…

Ipak, ovog puta, pod svetloma reflektora nalazi se BoO Barcelona ekskluzivna Carbonara Pencil olovka. Napravljena skoro u celosti od karbona, mehanička olovka dobila je stilizovani dizajn i proizvod je genijalnog inžinjeringa.

Kreiran od jednog bloka karbona, ovaj inovativni instrument za pisanje sadrži dve praznine sa obe strane, koje su odvojene stubom koji je smešten u sredini. Jednostavni pritisak na izduženi otvor spušta srce olovke, što je čini neverovatno lakom za upotrebu. Na njenom vrhu, nalazi se 5000-series aluminijum, obložen Cerakote materijalom.

Carbonara olovka teška je 7.3 grama, a dolazi u dva finiša – Glossy Silver i Matte Black. Ona je lagana u rukama i veoma robusna, zbog čega je idealna za sve one koji se bave skiciranjem i crtanjem. Osim toga, premijum olovka je prva svoje vrste gde karbonska vlakna doprinose ne samo njenoj estetici, već i njenom inovativnom mehanizmu.

Ekskluzivna olovka je nastala kao delo dizajnera Migela Tehera, Gerarda Arkea i Oriola Genera, a trenutno je deo Kickstarter kampanje.