KRISTALNI MEHUR - Ekstravagantno kampovanje

Jedinstvena mogućnost da se iskusi kompletan doživljaj prirode, a opet, biti zaštićen od prirodnih nepogoda...

Pier Stefan Dumans je jedan od onih koji imaju genijalne ideje, pa je tako stvorio kristalni mehur koji omogućava da vidimo svet kakav je on zaista. Ovaj luksuzni i savremeni smeštaj može se instalirati na bilo kojoj ravnoj površini i u svakom trenutku, zahvaljujući tihoj pumpi koja ispunjava mehur vazduhom kao balon, u roku od nekoliko minuta. Providna plastična školjka pruža neverovatan pogled oko sebe. Ukoliko neko želi više privatnosti, postoje modeli koji uključuju zidove, pa i krovove. Svež vazduh cirkuliše unutar isto koliko i van balona.

Unutar kristalnog mehura mogu se postaviti komadi nameštaja, kreveti, fotelje, stočići. Ovakav vid kampovanja je idealan za avanturiste, ali i one koji ne vole svet insekata i životinja koji su sastavni deo ovih aktivnosti.Osim zaštitne funkcije, kristalni mehur je savršena oaza za romantiku i uživanje. Providna plastika će omogućiti neverovatno uživanje u zalasku sunca ili gledanje zvezda noću.

Kristalni mehur, prenosivi dom, zameniće u potpunosti način kampovanja sa šatorima i improvizovanim zaštitama. Dostupan je u nekoliko različitih modela, sa mogućnošću da se dodaju zidovi i krov. Početna cena je oko 8 000 američkih dolara. To je idealan način kampovanja bez insekata i vremenskih nepogoda, ali je pitanje, koliko će dobro ovaj mehur čuvati od lavova, tigrova ili medveda?

  • Ključne reči: