Kome je Kanje Vest poklonio Hermes Birkin torbu vrednu 275.000 dolara?

Postoji li put do ženskog srca? Da, postoji, ali ako uzmemo primer Kanjea Vesta, moramo priznati da je taj put vrlo skup.

Poznati reper je „dvojnici“ svoje bivše supruge Kim Kardašijan kupio raskošnu i retku Hermes Birkin torbu koja košta 275.000 dolara. Izrađena je od srebrne metalik Chevre kože sa kopčom od paladijuma.

Čejna Džons, 24-godišnja Kanjeova devojka, brzo je naučila lekcije od bivše devojke Kanjea Vesta Džulije Foks. Podsetimo da je nedavno Kanje iznenadio svoju bivšu devojku Džuliju i četiri njene prijateljice Birkin torbama za njen 32. rođendan.

Nije ni čudo što je Džons tražila ovu verziju Hermes torbe, jer je „veoma retka” i više nije u prodaji. Kanje je želeo da gleda kako njegova devojka vrišti od oduševljenja, pa je 44-godišnji reper gledao preko FaceTime-a dok je Čejni otvrala poklon u Hjustonu.

Izgleda da su Birkin torbe postale krajnji izraz ljubavi kod bagatih i slavnih. Ne tako davno, jedan romantičan londonski milijarder kupio je skulpturu Hermes Birkin od 678.000 dolara za svoju devojku na Dan zaljubljenih.