Romantični milijarder kupio je skulpturu Hermes Birkin torbe od 678.000 dolara svojoj devojci za Dan zaljubljenih

Buket i kutija čokolade su postali kliše kada je reč o poklonu za Dan zaljubljenih.

Živimo u svetu u kom kondomi dolaze umotani u zlatnu foliju brenda Saint Laurent, a Agent Provocateur mami luksuznim linijama donjeg veša. Nadmašujući ove ideje, kao i večere uz sveće, milijarder iz Londona želeo je da oduševi svoju devojku na Dan Zaljubljenih! Ne bi bilo prikladno nazvati njegov poklon savršenim, ali je nesumnjivo ultra-jedinstven i skup. Uz pomoć Debi Vingam, anonimni milijarder potrošio je 678.000 dolara na skulpturu torbe Hermes Birkin.

Više volimo prave Hermes Birkin torbe, ali pretpostavljamo da devojka ovog milijardera već ima pun orman Birkin tašni, tako da je skulptura sasvim prikladna.

Skulptura Hermes Birkin je presvučena platinom sa više od 8.000 dijamanata i smaragdom u obliku srca od 3 karata. Statua torbe je napravljena od fiberglasa pre nego što je u potpunosti obložena platinom. Tu se ne završava sve - na etiketi optočenoj dijamantima nalazi se NFT torbe koja izgleda kao da se njeno dno topi.

Ručke su u potpunosti prekrivene dijamantima od 36 karata. Da bi dodala poseban štih na zahtev klijenata, Debi je angažovala NFT stručnjaka da napravi NFT GIF torbe koja se topi, pod nazivom The Drip Bag. Sam DripBag NFT košta oko 300.000 dolara.

Debi Vingam je zaista osoba koja voli ekstravagantne poklone i velike gestove. Ona je katapultirala do slave nakon što je napravila najskuplju tortu na svetu za neverovatnih milion dolara.