Kajli Džener ponovo obara rekorde

Kajli Džener je dostigla još jednu prekretnicu postavši prva žena na svetu koja je dostigla 300 miliona pratilaca na Instagramu.

Da bolje razumete koliko je ljudi prati, želeli bismo da dodamo da postoje samo tri zemlje sa većom populacijom od 300 miliona – Kina, Indija i Sjedinjene Američke Države. Ako bi Kajli ikada poželela da kolonizuje svoje pratioce, trebala bi joj sopstvena država! Zanimljivo, kako zaslužuje da bude nazvana, „kraljica Instagrama“ je postigla ovu prekretnicu uprkos tome što je u proteklih nekoliko meseci malo odmarala od društvenih mreža.

Profil Kajli Džener je trenutno treći najpraćeniji nalog na aplikaciji iza zvanične Instagram stranice Kristijana Ronalda.

24-godišnja trudna zvezda napravila je pauzu od društvenih mreža nakon tragedije koja se dogodila na koncertu njenog partnera Travisa Skota. Nedavno je prekinula pauzu na društvenim mrežama kada je na Badnje veče podelila snimak mame Kris Džener, zadivljujuću priču o sjajnoj torbi Judith Leiber od 6.000 dolara i iskrenu objavu o novogodišnjim željama.

Godina je zaista počela lepo za Kajli Džener, koja će uskoro sasvim sigurno dobiti još više pratilaca sa dolaskom bebe br.2.