Kajli Džener i Trevis Skot dobili kritike zbog nedavne objave na Instagramu

U subotu, 16. jula, Kajli je pozirala sa Trevisom, a njih dvoje su se očigledno spremali da se ukrcaju u avion.

Dva privatna aviona, kao i Rolls-Royce, bili su predstavljeni na fotografiji, a Kajli je na Instagramu napisala: „Hoćeš da uzmeš moj ili tvoj?“ Nije baš neuobičajeno da poznate ličnosti imaju privatne avione, ali kao što su mnogi na Instagramu primetili, odluka dolazi usred kontinuirane i pogoršane klimatske krize. Fanovi su brzo ukazali na probleme sa objavom, napisavši: „Možda ne uzimati ni jedan ni drugi i smanjiti svoj ugljenični otisak”, „Ali šta je sa borbom protiv klimatskih promena?”

Drugi su napisali: „Zašto moram da ograničim potrošnju mesa i da koristim papirne slamke dok 1% može da ispumpa tone ugljenika u atmosferu za jednodnevni izlet u Palm Springs?“

Reakcije na Tviteru su takođe bile burne, a jedan korisnik je napisao: „Kajli Džener ovde bira koju boju privatnog aviona želi da uzme danas, a ja moram da popijem ledenu kafu pre nego što se moja papirna slamka raspadne????“

Prema izveštajima, Kajli Džener je kupila mlaznjak “Kylie Air” 2020. godine za oko 70 miliona dolara i od tada ga je prilagodila sa puno neon boja, punim barom i Hermes ćebadima preko svakog sedišta. Do sada, ni Džener ni Skot nisu komentarisali reakcije koje su dobili.

Ovo svakako nije prvi put da se porodica Kardašijan-Džener suočila sa kritikama na ono što dele na društvenim mrežama. Kajli je jednom dobila kritike zbog glamurozne zabave koju je priredila za ćerku Stormi, a plastična flaša za vodu Kloi Kardašijan takođe je zasmetala fanovima.

Luxury Experience