Iznajmite bikini koji je nosila Kim Kardašijan

Chanel brend je sinonim za sve ono što je elegantno i luksuzno…

Ako bilo kom predmetu dodamo dvostruki C logo ovog brenda, možemo ga prodati po milionskoj ceni. Isti taj etos se po svemu sudeći može primeniti i za vintage mikro bikini ovog brenda, koji se od skoro ponovo našao na tržištu, a dostupan je za iznajmljivanje. Maleni dvodelni bikini nije moguće kupiti, ali ga možete iznajmiti na sedamdeset dva sata.

U ponudi vintage dizajnerskog butika El Cycer, ovaj bikini je skoro proslavila Kim Kardašijan, kada je u njemu pozirala za svoju instagram objavu. Kupaći kostim dizajnirao je Karl Lagerfeld, a on je po prvi put predstavljen 1996.godine na modnoj reviji, kada ga je nosila model Stela Tenant, sa peškirom vezanim oko struka. Predvni i jedva prisutni bikini dolazi u crnoj boji, sa Chanel logoom kao glavnom dekoracijom, a jedva će prekriti vaše atribute.

Postojala je još jedna verzija ovog kupaćeg kostima u roze boji, koju je prethodno nosila Karla Bruni. Ipak, za razliku od svog crnog rođaka, pink verzija nije dosutpna na tržištu. Prema tvrdnjama El Cycer brenda, bikini je u besprekornom stanju, a možete ga iznajmiti po ceni koja predstavlja deset procenata originalne. Ipak, i tu postoji jedna začkoljica – mogu ga iznajmiti samo stanovnici Los Anđelesa, što znači da on ne može napustiti granice ovog grada.

 
 
 
View this post on Instagram

Chanel vintage, lets please be specific

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) onOct 5, 2018 at 10:33am PDT