Gucci podiže ulog novim luksuznim poker setom

Novi Gucci set za poker obećava da će poboljšati vašu igru dok vašem domu dodaje dašak stila.

Gucci nije samo vešt u kreiranju odeće i modnih dodataka, već je u stanju da pretvori nešto jednostavno kao što je igra pokera u dekorativni predmet koji treba da bude gotovo eksponat u vašem domu.

Nedavno nam je luksuzna modna kuća predstavila šahovsku tablu koju će oni koji su je nabavili sigurno želeti da čuvaju generacijama. Radi se o klasičnoj šahovskoj tabli koja je ovog puta napravljena od drveta mahagonija lakiranog u bež i ebanovini, dok svi komadi seta imaju logo brenda.

Sada modna kuća radi skoro isto sa poker setom koji vam može pomoći da poboljšate svoje veštine igranja ili navesti svakoga ko vas poseti da vam zavidi.

Proizveden u Italiji, set za poker inspirisan je arhivama iz 1950-ih i 1960-ih, koje otkrivaju izbor zamršeno dizajniranih komada iz sveta sporta i zabave. Sve počinje luksuznom futrolom od prirodne crne krokodilske kože i odgovarajućom zlatnom GG kopčom. Kada se otvori, nalazi se unutrašnjost presvučena Grotesque Garden printom, motivom koji predstavlja glavu lava na tamnoj i melanholičnoj pozadini sa cvetnim dezenima koji su usklađeni sa kartama.

Komadi mermernog monograma dodatno poboljšavaju ovaj set, koji dolazi u kompletu sa pet standardnih kockica. Komplet za igru je sada dostupan na Gucci sajtu po ceni od 37.000 dolara.

Luxury Experience