Električni kamin za toplinu doma

Šta raditi kada nemate prostor ili uslove za instaliranje kamina? Rešenje je jednostavno - LED zidni kamin...

Mnogi ljudi žele u svom domu veliki kamin koji će stvoriti toplu i ugodnu atmosferu. Poznato je da kamini na poseban način unose osećaj udobnosti. Dakle, šta raditi kada nemate prostor ili uslove za instaliranje kamina? Rešenje je jednostavno. Možete nabaviti LED zidni električni kamin, poput kamina koje predstavlja kompanija DYNASTY.

Prednosti i karakteristike LED kamina su te što se montiraju na zid. Električni kamini proizvedeni od strane ove kanadske kompanije imaju jedinstveno LED svetlo, plamen koji izgleda fantastično kao prava vatra. Temperatura je podesiva, između 16 ° C do 28 ° C . Još jedna zanimljiva osobina je tajmer kojim možete podesiti svoj kamin. Nema ustajanja, jer kamin uključuje daljinski upravljač tako da možete učiniti sve iz udobnosti vašeg kauča.

LED kamin može zagrejati površinu od 300 kvadratnih metara, dok njegov električni plamen radi sa ili bez grejača. Ovi kamini imaju vrlo jednostavan i elegantan dizajn i oni nisu glomazni ili preteški.

Svaki električni kamin je ručno odrađen i kompanija tvrdi da su njihovi majstori "od najvišeg kalibra". Što se tiče instalacije, veoma je jednostavna. Možete birati između nekoliko klasičnih elegantnih završnih obrada kao što su kristalno crno staklo ili ramovi od prirodnog kamena uključujući crni granit, travertin, mermer i beli i sivi krečnjak.

Luxury Experience