EKSKLUZIVNA HENNESSY KOLEKCIJA

Kada god da se govori o skupocenim i ekskluzivnim pićima, poznavaoci konjaka navode samo jedan brend – Hennessy...

Njihova neverovatna dostignuća su nas zadivila u mnogo prilika, a još uvek nisu dali sve od sebe. U bliskoj saradnji sa Lane Crawford, prezenterom i prodavcem vrhunskih predmeta internacionalno renomiranih brendova, Hennessy je kreirao i pustiće u prodaju 15.jula ekskluzivno piće u ograničenom izdanju.

Hennessy X.O. eksluzivna kolekcija VI je superiorni podsetnik na  proces proces koji ovo piće mora da prođe da bi iblo završeno. Sa svojim neverovatnim karakterom i jedinstvenom elegancijom, Hennessy X.O. otvara se dubokom, intenzivnom aromom, predivnom bojom jantra i smelom prirodom. Delikatno začinjen i ukusan, brzo ugasi stidljive note voćnih aroma.

Zahvaljujući dugom procesu starenja njihovih konjaka, piće je ekstremno kompleksno i teško za dešifrovanje čak i od strane najostvarenijih poznavaoca. Hennessy Paradis Imperial inspirisan je posebnom narudžbinom ruske vladarke Marije Feodorovne 1818.godine za rođendan njenog sina, Cara Aleksandra I, na Badnje veče. Jedinstveni bokal kreiran je od strane priznate dizajnerke Stephanie Balini, nova boca ukrašena 18karatnom zlatnom etiketom.

Neverovatna Hennessy X.O. ekskluzivna kolekcija VI biće dostupna u bocama od 70cl po ceni od 2.350 dolara i u bocama od 150cl po ceni od 5.500 dolara. Predivni Hennessy Paradis Imperial košta dosta više, neverovatnih 19.800 dolara.