Dva ruska dečaka prokopala put kako bi pobegla iz vrtića i kupila Jaguar

Dva petogodišnja ruska dečaka iskoristila su svoje igračke za pesak kako bi prokopala put do slobode i pobegla iz zabavišta, otpešačivši nakon toga skoro dva kilometra sa namerom kipovine sportskog modela kompanije Jaguar…

Jedna dama je iz svog automobila primetila dečake bez pratnje i upitala ih šta rade sami pokraj puta. Dečaci su joj rekli kako su krenuli iz svog obdaništa da bi kupili Jaguar, ali da zapravo nemaju pare. Žena ih je odmah smestila u svoje vozilo i odvezla ih do prve policijske stanice.

Ova dva mala begunca kovala su svoj smeli plan nekoliko dana, kopajući rupu ispod ograde svojim plastičnim alatkama koje inače koriste za igranje u pesku. Zaposleni u obdaništu primetili su da dečaci nisu na igralištu tek posle pola sata.

Lokalne edukacione vlasti odreagovale su na incident otpuštanjem supervizora vrtića koji je bio na dežurstvu tog dana, uručujući upozorenje pred otkaz vršiocu dužnosti. Roditelji dečaka nisu podneli bilo kakve prijave protiv obdaništa zbog incidenta koji se dogodio, jer na kraju dana, najvažnije je da su deca na sigurnom i da se ništa loše nije dogodilo.

Muški Magazin