Da li ste za glamping u Louis Vuitton šatoru?

Louis Vuitton po svemu sudeći želi da vrati glamping u naše živote...

Za sve one koji imaju duboko ukorenjenu vezu sa prirodom ili su je pak pronašli tokom pandemije korona virusa, jer su se zasitili svoja četiri zida i želite da provedete vreme na otvorenom, glamping može biti prava opcija, posebno sa pojavom najnovijeg Louis Vuitton šatora.

Ko bi ikada pomilsio da će Louis Vuitton brend ponuditi opremu za kampovanje? Ipak, uprkos našim sumnjama, slavni brend je odlučio da učini ovo leto savršenim, dajući nam mogućnost da se opuštamo u šatorima sa njihovim potpisom. Louis Vuitton je u poslednje vreme predstavio brojne kreacije koje nas inspirišu na putovanje, s obzirom na to ljubav prema putovanjima duboko ukorenjena u njihovoj istoriji.

Putovanje i nomadska priroda kombinovani su sa vanvremenskim luksuzom, elegancijom i izuzetnim kvalitetom izrade, što je takođe slučaj sa šatorom o kom vam danas govorimo. Sam šator će doći sa podjednakom dozom luksuza, fantastičnog izgleda i funkcionalnosti. Kreiran je od vodootpornog materijala koji je dekorisan u pravom Louis Vuitton stilu, dok ćete unutra pronaći nežne oblake koji su debitovali u jesenjoj kolekciji.