Da li ste spremni za najdekadentnije iskustvo bioskopa?

Ljubitelji luksuza i prestižnog načina života ispunjenog dekadencijom, retko kada žele da uživaju u “običnim” stvarima, onako kako mi “obični” ljudi to činimo…

Svaki njihov dan i svaka aktivnost dobijaju luksuzne preokrete, dozu glamura i raskoša, a dokaz za to je VOX bioskop smešten u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Theatre by Rhodes koji se ovde nalazi pravi je primer ove finese. U skladu sa svojom tradicijom predstavljanja samo najboljih ponuda svojim posetiocima, VOX sada donosi moderne japanske poslastice potpisujući ugovor sa renomiranim šefom, Akirom Bek.

Korejski šef koji je baziran u Las Vegasu poznat je po svom čuvenom stilu azijske kuhinje sa primesama američkih delicija, uključujući i tuna pizzu i Wagyu takose. Ovog meseca, specijalno kreirani meni biće dostupan u bioskopima Ujedinjenih Arapskih Emirata, a očekuje se da će do sledeće godine biti proširen i na teritoriju Bahreina, Katara i Kuvajta.

Gosti će moći da obeduju u ekskluzivnoj, privatnoj loži ili na svom sedištu, koristeći bioskopsku uslugu konobara. Ovo u kombinaciji sa preudobnim kožnim foteljama koje nudi bioskop, uz mekanu ćebad, jastuke i vrhunsku audio-vizuelnu tehnologiju, svaki odlazak u bioskop pretvoriće u specijalnu priliku.