Živite svoju fantaziju: Novi hotel u Madridu "klanja se" modernizmu

Grupacija Edition Hotels je jedna od najuspešnijih na svetu. Način na koji pristupaju filizofiji art of livng je zaista poseban, jer ulažu snagu svih savremenih udobnosti, kako bi posetioci bili u potpunosti zadovoljni iskustvom boravka.

Edition Hotels će sada svoj novi hotel otvoriti u Madridu. Ovo je potpuno novi The Madrid Edition, za koji se očekuje da će otvoriti svoja vrata tokom aprila, ispisujući novo poglavlje u istoriji hotelske grupe i istovremeno obeležavajući inovativni novi ulazak u Madrid.

Madridsko izdanje se nalazi u četvrti Plaza de la Deskalzas, odmah ispred gradskog trga Plaza Major, gde goste u modernom prostoru dočekuje barokna kapija iz 18. veka, spašena iz obližnje zgrade. Lobi u "srcu" hotela, arhitektonski imitira prostore obližnjih trgova, van kog se gosti mogu opustiti u barovima Lobi bar, Punch Room i Jeronimo, koje vodi kuvar Enrike Olvera iz Pujola u Meksiku.

Što se tiče dizajna, odmah ispred hola je veliko spiralno stepenište, čija je talasasta bela forma u kontrastu sa okruženjem od tamnog drveta, kombinujući estetiku starog i novog, koju su kreirali poznati britanski arhitekta Džon Poson i dizajner Fransoa Šampsaur iz Pariza. Prvi pristupa dizajnu sa smelim belim elementima, dok se drugi ističe svojim razigranim stilom dizajna.

Spajanje njihovih vizija je evidentno u celom hotelu, posebno kada se klasični arhitektonski elementi, kao što je impresivan hodnik sa parketom, susreću sa svetlim bojama, "toplim" nijansama roze, inspirisanim Meksikom.

„Sa madridskim izdanjem želeo sam da uhvatim intenzitet, ali fokusirajući se na minimalizam, stvarajući okruženje koje se ističe svojom spokojem“, rekao je Poson u izjavi.

Lutajući hotelom, možete pronaći restoran Oroya koji se nalazi na krovu, gde je šef kuhinje Dijego Munjoz na čelu. Hotel je oplemenjen svim mogućim sadržajima hotela sa 5 zvezdica, kao što su otvoreni bazen, teretana i spa centar.