Zavirite u novu glamping ponudu Novog Zelanda – Lindis Pods

Ako zaista želite da isprobate trend glampinga, ali niste sigurni da je to dovoljno luksuzno za vas, savetujemo vam da otkrijete novu ponudu Novog Zelanda, Lindins Pods…

Luksuzni reflektivni šatori su najnovija ponuda u divljini Novog Zelanda i savršeni su za sve ljude koji žude za avanturom. Njih je kreirao arhitekta Noel Martin, a oni sadrže veliki krevet, privatno kupatilo sa umivaonikom od crnog mermera, đakuzi na otvorenom i privatnu terasu.

Sa površinom od oko dvadeset kvadrata, svaka od luksuznih kapsula nalazi se unutar Ben Avon Station, sa neverovatnom Ahuriri dolini u pozadini. Za razliku od svih drugih luksuznih šatora, Lindis Pods su jedinstveni zbog svoje genijalne strukture. Njihov eksterijer prekriven je reflektivnim panelima i tamnim drvenim ramom, pa se zbog toga savršeno uklapaju sa divljim okruženjem i postaju praktično nevidljivi posmatračima. Kapsule imaju zidove od jednosmernog stakla, pružajući vam uživanje u prirodi, bez ometanja.

Kreirani sa održivošću i prirodom na umu, ovi glamping šatori takođe imaju sopstvene generatore, efikasne TNG bojlere, geotermalne pumpe za grejanje, sisteme za sakupljanje kišnice i vrhunsku izolaciju. Jedno noćenje u ovakvom štatzoru koštaće vas oko 2.000 dolara, a oni su opisani kao “ultimativna destinacija za parove koji traže savršenu privatnost i beg od stvarnosti”.