Zašto ove zime biramo Maldive

Zahvaljujući korona virusu, naši letnji godišnji odmori svakako nisu bili onakvi kakvima smo ih zamišljali…

Možda će baš iz tog razloga zima biti bolje vreme za planiranje putovanja, čak i ako niste ljubitelj zimovanja, snega, skijanja i drugih stvari koje ona donosi sa sobom. Čak i oni koji žele da se baškare na suncu, piju tropske koktele i svoje dane provode bosonogi, naša planeta nudi brojne destinacije, a pitanje koje se vama postavlja je sledeće – koliko daleko ste spremni da odete? Ukoliko Maldivi nisu predaleko za vas, znajte da upravo tu, u W Maldives resortu možete uživati u unikatnom godišnjem odmoru koji uključuje ekskurzije, ronjenje u laguni, opuštanje i vilu iz snova.

Da li ste ikada sanjarili o buđenju sa okeanom koji je odmah ispred vaših očiju, pod suncem Maldiva nakon magične noći ispunjene luksuzom? Ukoliko jeste, inovativni i savremeni dizajn W Maldives Resort će vas nemilosrdno zavesti svojim čarima, pozajmljujući svoje boje od Indijskog okeana i podvodnog sveta, dodatno ih akcentujući crvenim tonovima.

W Maldives Resort nudi 78 vila i apartmana za goste, posebnu pažnju obraćajući na prostranost i komfor. Među njima je 28 Wonderful Beach Oasis, 25 Spectacular Ocean Oasis, 21 Fabulous Lagoon Oasis, 3 Wow Ocean Escape i 1 Extreme Wow Ocean Haven. Savremeni enterijeri apartmana i vila komplementiraju tipičnim eksterijerima, sa njihovim slamnatim krovovima i drvenim terasama. Svaka vila ima svoj infiniti bazen i veliku terasu, nudeći panoramski pogled na Indijski okean i lagunu.

Extreme Wow Ocean Haven vila je najbolja od svih koje su u ponudi, a svojim gostima nudi pogled na lagunu, dva apartmana, gigantski đakuzi i televizor sa ekranom od 42 inča. Vila je dekorisana dizajnerskim elementima, dok su njen deo takođe i veliki dnevni boravak i kuhinja. Pored toga, ona će vas omađijati neverovatnim staklenim podom, koji vam pruža pogled na lagunu, ispod površine vode.

W Maldives resort je odlučan u svojoj nameri da vam pruži iskustvo za pamćenje, bilo da se radi o upoznavanju kulture, gastronomije, zabavi ili opuštanju. Odmaralište nudi tri restorana, pri čemu svaki od njih ima svoju specijalnu ponudu i unikatnu lokaciju.

Spa W Maldives Resort će vam ponuditi najbolje moguće opcije za opuštanje, uključujući masaže, tretmane lica i tela u svoje četiri vile sa terasom i đakuzijem. Osim toga, ukoliko sebe smatrate modernim istraživačima sveta, W Maldives Resort će vas povesti na ekskurziju po obližnjim ostrvima, otkrivajući zajedno sa vama lokalnu kulturu, kao i neverovatni život koji se odvija ispod površine okeana.

Kada konačno padne noć, srećnici koji posete ovo odmaralište moći će da uživaju u prirodnom lajt šou sa morem zvezda i fosforescentni planktonima…