Villa Trisara - vaša vikendica u raju

Vila Trisara je neverovatno luksuzno imanje smešteno na Puketu, koje nudi idealno mesto za uživanje i opuštanje.

Zaista, ako tražite savršeno mesto koje će vam pomoći da ponovo vidite vedrinu u svetu, Villa Trisara je kao stvorena za vas, zahvaljujući svom prirodnom okruženju zapanjujuće čistoće i svojoj potpunoj izolaciji!

Vila Trisara smeštena je usred 52 hektara šume na severozapadnoj obali Puketa. Ovo luksuzno imanje izolovano od dva rta i skriveno impozantnom šumom, dostupno je malim seoskim putem. Uprkos potpunoj izolaciji, Villa Trisara nalazi se na samo 5 minuta od Nai Thona i samo petnaest minuta od odmarališta Layan i Laguna.

Da biste pronašli spokoj, uživajte u jednoj od najlepših i najudaljenijih plaža Puketa, Naithon koja se nalazi nekoliko koraka od vile. Izgrađena na tri različita nivoa, Villa Trisara pruža vam prekrasan pogled i apsolutnu privatnost. Vila pokazuje vrlo sofisticiran i elegantan arhitektonski stil. Kompletno opremljena antikvitetima iz južne Azije, Villa Trisara je jedinstveno i egzotično imanje.

Vila Trisara, posebno dizajnirana kako bi akcentovala lokalne lepote i pogled na okean iz pet spavaćih soba, različitih terasa i bazena, nalazi se na parceli ukupne površine 3.968 m 2, nudeći vam tako velike prostore: 749 m 2 prostor sa klimom i 1.328 m 2 terasa i otvorenih prostora.

Vila Trisara dizajnirana je da pruži maksimalan komfor, a ima velike spavaće sobe sa velikim krevetima, prostrana kupatila ispunjena prirodnom svetlošću i ogroman bazen koji joj daje meku i prozračnu atmosferu.

Savršena ravnoteža između enterijera sa tropskim naglascima i luksuznog eksterijera vile čini je jedinstvenim i privilegovanim mestom za opuštanje u miru. Vila Trisara prodaje se za samo 9,75 miliona dolara. Izuzetni spokoj koji vam pruža je neprocenjiv!