Veličanstveni hoteli u Apuliji koje vredi posetiti ovog leta

Ako veličanstven pogled, božanstvena hrana, vrhunsko gostoprimstvo i pejzaži koji oduzimaju dah „putuju vašim mislima“, smatrajte južnu Italiju svojom idealnom destinacijom.

Predlažemo da ovog leta razmislite o Apuliji koja je donedavno bila malo, neistraženo blago. Popularnost Apulije ili Pulje je porasla tokom protekle decenije. Poznata po predivnim peščanim plažama, ulicama prekrivenim bugenvilijom, bujnim maslinjacima, tirkiznim vodama i izrazito mediteranskim duhom, Pulja je nadmašila svoju poziciju italijanskih destinacija za odmor i postala mesto koje treba posetiti pogotovo ako želite da izbegnete ogromna jata turista.

Smeštena na najjužnijem vrhu italijanske pete, Pulja (ili Apulija) na istoku izlazi na Jadransko more, na jugoistoku na Jonsko more, dok se Otrantska vrata i Tarantski zaliv nalaze na jugu što je čini idealnom destinacijom za ljubitelje sunca. Ipak, topla i gostoljubiva destinacija za odmor ima mnogo više da ponudi od peščanih plaža.

Od rustičnih vila koje nude prenoćišta sa doručkom smeštenih duboko u selu Pulje do šik sicilijanskih butik hotela koje treba razmotriti, postoji opcija smeštaja koja odgovara svakom ukusu i budžetu. Ako tražite najbolji smeštaj koji region može da ponudi, pogledajte u galeriji hotele u južnoj Italiji koje vredi posetiti.

Pogledajte galeriju

Luxury Experience