Veličanstveni hotel koji se pretvara u apre-ski raj

"Aman Le Melezin" će vas očarati svojom raskošnom atmosferom!

Poznata po svojim minimalističkim odmaralištima koja njeni obožavaoci mogu da otkriju u najlepšim delovima sveta, kao i po vrhunskim uslugama koje nudi, grupa Aman odabrala je Kurševel da predstavi svoj jedini hotel u Francuskoj.

Hotelski gigant dobro zna da stvara svoje redovne mušterije „zavisnike“, koje mnogi čak duhovito nazivaju „Aman junkies".

Čuveno odmaralište podseća na „prefinjenu čauru“ u podnožju obronaka Kurševela, jer kada dođe zima pretvara se u mali apres-ski raj.

U podnožju padina ove vrhunske zimske destinacije poznate po izuzetnim objektima i profesionalnim skijalištima, Aman Le Melezin ima (samo) 31 apartman, od kojih neki imaju privatne terase sa đakuzijem, dok su obučeni u svetle nijanse poput peska, bež i bele. Njegovi prostori impresioniraju sve svojim mermernim kupatilima, somot tkaninama u glavnim spavaćim sobama i udobnim kaminom. Višestruke opcije koje nudi razmaziće vas, bilo da ste ljubitelj skijanja ili samo želite da uživate u zimskom odmoru na snegu na veoma „opojnoj“ lokaciji.

Ako vam fitness stil života teče u venama, onda imate priliku od ranog jutra da se uputite u studio za jogu, na prijatno „buđenje mišića“, neposredno pre nego što zakoračite u ski sobu. Kada dobijete odgovarajuću opremu, sve što treba da uradite je da prođete kroz kapiju koja će vas spustiti na stazu Bellecote, koja povezuje snežni front.

Za one od vas koji žele da svoje sate provedu drugačije, ili jednostavno nemaju atletski duh,  tu je opcija šetnje njegovom divnom brvnarom, koja impresionira obučena u zeleni somot, dok će vam se dopasti panoramski pogled koji oduzima dah sa ogromnim staklenim prozorima koji su usmereni direktno na ski stazu. U isto vreme imate priliku da čitate zanimljivu knjigu pored kamina, igrate šah sa svojim prijateljima ili posetite luksuzna spa odmarališta.

Aman Le Melezin je moderan velnes centar, sa teretanom, turskim kupatilom, švedskom saunom i velikim bazenom na licu mesta, gde se možete opustiti ili uživati u zadivljujućoj masaži. Za večeru, restoran Nama predstavlja moderne japanske ukuse: suši od tunjevine, kalifornijske rolnice napravljene po pravilima japanske kuhinje ili čak gurmanske palačinke sa crvenim pasuljem.

Šlag na torti? Prilika da naučite sve o radostima takozvanog „moonbikinga“ biciklizma na snegu pod zvezdama ili čak probate autentične francuske poslastice i druge delikatese u Coin Savoyard klasičnom lokalnom restoranu na „dah daleko“ od odmarališta. Šta više možete tražiti?