Uživajte u srcu Barselone u luksuznom hotelu Barcelona Mandarin Oriental

„Da biste doživeli Barselonu, morate živeti u njenom srcu“ – upravo na čuvenoj aveniji Passeig de Gracia, gde se nalazi zadivljujući hotel Mandarin Oriental Barselona.

Okružen vrhunskim buticima, jedinstvenim restoranima i na samo nekoliko minuta hoda do ulice Rambla i Gotičke četvrti, Mandarin Oriental Barcelona se nalazi na odličnom mestu za istraživanje grada pešice. Povucite se u svoju šik sobu, uživajte u inovativnim menijima u hotelskim restoranima i opustite se u jednom od najboljih spa centara u Španiji nakon istraživanja poznatih znamenitosti mediteranske metropole.

Zašto je Mandarin Oriental Barcelona jedno od najboljih mesta za boravak tokom vašeg putovanja u Barselonu?

Mandarin Oriental Barcelona sa svojom mešavinom luksuza sa pet zvezdica i besprekornog stila, nudi zadivljujući pogled na privatne bašte i čuvenu znamenitost "Casa Batllo" – Kasa Batljo, kuću koju je projektovao Gaudi. 

Uprkos tome što su okružene glavnim znamenitostima Barselone, savremeni dizajn soba u Mandarin Oriental Barcelona čini da i same postanu atrakcija. Imajući na umu arhitekturu i istoriju zgrade, dizajnerka enterijera Patrisija Urkiola kreirala je 92 sobe ispunjene svetlom koje prikazuju čistu savremenu ličnost Mandarin Oriental Barselona hotela. Jedinstveni tepisi, drveni podovi i klasični beli zidovi daju svakoj sobi moderan karakter sa orijentalnim dodirom.

Nakon celodnevnog istraživanja grada odmorite stopala i zaronite u veliki hotelski bazen. Zadremajte na nekoj od ležaljki ili priuštite sebi luksuzni tretman u internom spa centru u podnožju Mandarin Oriental Barcelona, spokojnom mestu gde možete razmaziti svoje telo, um i dušu. Zasnovana na drevnim azijskim principima, vaša terapija počinje nežnim zvucima tibetanskih činela i završava se krajnjom relaksacijom.

U Mandarin Oriental Barcelona hotelu će sve vaše kulinarske potrebe biti zadovoljene - to je činjenica. Sa dve Mišelin zvezdice i svojim jedinstvenim pristupom katalonskoj kuhinji, restoran Moments osvaja nagradu za nagradom i predstavlja kulinarski vrhunac hotela. Malo opuštenije mesto je Blanc u prizemlju, gde se možete prepustiti klasičnom klupskom sendviču ili luksuznom hot dogu. Osamljeno od gradske vreve, Mimosa Garden je savršeno mesto za popodnevno piće ili pauzu za kafu okruženo grmovima mimoze i lavande, dok ćete na krovu naći Terrat, poznat po najboljim koktelima i ukusnim delicijama.

Sa sedištem u srcu Barselone, ova savršena lokacija poziva putnike da izađu iz Mandarin Oriental hotela i istraže najpoznatije znamenitosti pešice. Pratite Gaudijeve stope i otkrijte njegovu živopisnu gradsku kuću Casa Batllo prekoputa ili prošetajte do njegovog stambenog bloka La Pedrera, u kojem se sada nalazi zanimljiva izložba. Izgubite se ulicama grada, slušajući ulične muzičare na svakom uglu, otkrijte lokalne španske dizajnere i doživite katalonski duh u svakoj uličici.

Luxury Experience