Uživajte u održivom luksuzu na Maldivima

Posvećeni vašem dobrostanju i očuvanju planete, Kudadoo Maldives redizajnira održivost, zahvaljujući integrisanom solarnom sistemu preko kog se napaja…

Skoro otvoreni Kudadoo Maldives Private Island by Hurawalhi odabran je kao jedan od najboljih luksuznih hotela godine, ali je istovremeno ekološki održivi solarno napajani raskošni resort. Prilikom dizajniranja Kudadoo Maldives odmarališta, Yuji Yamazaki Architecture kreirali su skriveni eko-friendly element u centralnom dizajnu. Zapravo, arhitekte su inkorporirale solarne panele u impresivne fotovoltaične krovove glavne građevine odmarališta.

Dizajniran od strane ove njujorške kompanije, Kudadoo Maldives je zapravo privatno ostrvo smešteno u Laviani atolu, koje sadrži sva obeležja luksuznog uživanja bez kompromisa po pitanju komfora, simultano u sebe integrišući visoke standard održivosti, kreirajući tako okruženje koje je holističko za um, telo i dušu.

Kolekcija od 15 vila iznad vode spremno čeka svoje goste kako bi im ispunile sve želje, na autentičan način koji je u skladu sa prirodom. Sa posvećenim batlerom pri ruci, koji je tu da vam ulepša svaki trenutak koji ovde provedete, momenti veličanstvenosti očekuju vas iza svakog ugla – od personalizovanih obroka, preko okeanskih istraživačkih ekskurzija, pa sve do spa i wellness centara, u neverovatno privlačnom okruženju.

Kudadoo rezidencije su empatično prostrane, pa tako čak i jednosobna vila sadrži 303 kvadratna metra prostora, dok dvosobne imaju 380 kvadrata. Svaka od vila poseduje svoju privatnu terasu sa visećim sofama i ležaljkama za sunčanje, kao i infiniti bazen okrenut prema okeanu. Naravno, ove vile takođe imaju i staklene podove, koji su namenjeni gositma koji žele da uživaju u magiji podvodnog sveta.

Pored svega ovoga, ovo odmaralište nudi vam dva restorana – bife restoran Canneli i Aquarium restoran, gril i bar. Na raspolaganju su vam još spa centar, glavni bazen sa morskom vodom, teretana, kao i pristup udaljenoj privatnoj plaži.