Susurros del Corazon Resort slavi boho-šik kulturu meksičkih primorskih gradova

Na netaknutoj meksičkoj obali Susurros del Corazon je primorska enklava koju je stvorila priroda.

Impresivan portfolio luksuznih hotela Auberge Resorts Collection je upravo postao malo veći. Ova uspešna kompanija je otvorilo vrata zadivljujućeg novog odmarališta na meksičkoj obali u Punta de Miti. Smešteno između litica na netaknutoj plaži, Susurros del Corazon je luksuzno utočište za surfovanje koje slavi prirodnu lepotu i razigran duh.

Epsko imanje od 60.000 kvadratnih metara usredsređeno je oko tri velika infinity bazena koji se spuštaju do netaknute privatne plaže.

"Postoji magija u sirovoj lepoti i zapanjujućim pogledima na ostrva Marijeta koja lebde na horizontu Tihog okeana“, rekao je Hose Adames, generalni direktor Susurros del Corazon u izjavi.

Susurros del Corazon u Meksiku će imati 49 rezidencija i 59 hotelskih apartmana, četiri kulinarska koncepta, fitnes centar od 300 kvadratnih metara, spa centar Auberge i 460 kvadratnih metara prostora za događaje, uključujući otvoreni popločani deo dvorišta i travnjak.

Rezidencije, koje je dizajnirao Paul Duesing Partners, odlikuju se opuštenim duhom i balansiraju između luksuza i pristupačnosti. Susurros del Corazon slavi boho-šik kulturu meksičkih primorskih gradova za surfovanje modernim, čistim dizajnom, a vile, sa tropskim kontekstom i modernim linijama, prihvataju sirove arhitektonske detalje. Sve rezidencije su završene podovima od šljunka i meksičkim detaljima, zanatskim zidnim oblogama i lokalnim umetničkim delima.

Tokom boravka možete učestvovati u surfovanju, časovima salse, jahanju ili pratiti kitove. Gosti čak mogu helikopterom da odu u državu Halisko na privatnu degustaciju tekile.

Dizajn i sadržaji odmarališta su manifestacija svih boja, prizora, mirisa, ukusa i zvukova sa okeana koji čine Punta de Mita tako spektakularnom lokacijom.

Luxury Experience