Soneva Fushi lansira nove luksuzne vile

Ako je vaše omiljeno mesto za odmor negde u blizini okeana, novi Water Retreats Soneva Fushi uskoro će biti spreman da dočeka goste nakon duge pauze, koji žele da njihov odmor bude izuzetan.

Ljubitelji vode, koji ne bi menjali minut lenčarenja blizu mora i prilku da rone pored koralnog grebena ni za šta drugo na svetu, uvideće odmah da je ovo savršeno utočište za odmor na koje mogu naleteti. S obzirom da većina ljudi sveta ceni privatnost, ovo odmaralište će im upravo to ponuditi uz dozu zabave u formi privatnog bazena i vodenog tobogana koji vam daje mogućnost da uskočite pravo u vodu. Tu je takođe i kupatilo sa izlazom na more, dok će ljubitelji romantike jednostavno obožavati otvoreni krov iznad svog kreveta, za posmatranje zvezda u društvu voljene osobe.

Ove vile na vodi su zaista očaravajuće, a pružiće vam priliku da se opustite i odmorite na pravi način. Ujedno, ove vile su najveće svoje vrste, sa jednom i dve spavaće sobe. Mnogi će pomisliti da su one mesto u kom žele da provedu čitav svoj život, a svima će biti jasno zašto je to tako.

Okruženi najlepšim prizorima, uživaćete u spavaćim sobama koje su raskošno dekorisane neutralnim nijansama, jastucima interesantnih boja, prirodnim drvetom i brojnim drugim dekorativnim elementima. Dnevni boravak svake vile je predivno dizajniran, tako da unosi elemente okeana.

Trpezarijski sto je strateški postavljen iznad podnog prozora, koji vam daje uvid u bogati život ispod površine vode, što je ujedno luksuz koji ćete samo ovde pronaći. Otvorena terasa sa udobnim prostorom za sedenje biće vaše omiljeno mesto u ovom odmaralištu, jer odatle možete uživati u spektakularnim zalascima sunca.