Six Senses pretvara našu planetu u raj

Obeležavajući debitantski iskorak brenda na teritoriji Kariba, Six Senses La Sagesse Grenada, nalazi se na južnom delu ostrva koje je poznato po svojim začinima i ležernom načinu života…

Sa datumom otvaranja koji je zakazan za iduću godinu, resort i rezidencije okupiraće oko 15 hektara, koristeći svoje prirodno okruženje na najbolji mogući način, nudeći svim svojim gostima, privatnost i neverovatni pogled na tirkizno more. Resort će u ponudi imati pedeset šest soba za goste, sedam jednosobnih vila i pet sa dve spavaće sobe, dok nijedna građevina neće biti visa od drveta palme. Pod uticajem tradicionalne arhitekture ovog regiona, dizajnerski jezik imitira karipsko selo na zaista eklektičan način. Staze koje se protežu kroz bašte napravljene su od šljoki i kokosa.

Takođe, gostima će na raspolaganju biti i savremene rezidencije dostupne za kupovinu, koje odlaze sa zelenim krovovima i tri ili četiri spavaće sobe. One su pažljivo i individualno smeštene na dramatičnoj padini, dok ih okružuje oko 2000 kvadrata predivno uređenih bašta. Svaka vila ima svoj infiniti bazen i tesase oko njega. Brisajući linije između enterijera i eksterijera, trpezarijski prostor se preliva prema natikrivenom baru i BBQ terasi koja se stapa sa baštom.

Vlasnici će imati pristup svim pogodnostima odmarališta i njegovim uslugama, uz neuporedivu privatnost. Takođe, u ponudi su specijalni paketi dizajna enterijera i opremanja vila, tako da budući vlasnici mogu uživati bez brige.

Eklektična kolekcija restorana i barova okupiraće plažu, dok će Six Senses Spa pružiti gostima oazu mira sa pogledom na lagunu.