Six Senses Kitzbuhel je otkrio svoj sjaj u austrijskim Alpima

Luksuzna skijališta u Austriji napreduju, a do 2026. novi dragulj će krasiti pejzaž: Six Senses Kitzbuhel.

Smešten u traženom regionu Kicbil u Tirolu, ovo elegantno odmaralište imaće skromnih 77 soba zajedno sa ekskluzivnim asortimanom od 40 privatnih rezidencija.

Razlikujući se od određenih sezonskih odmarališta, Sik Senses Kitzbuhel će dočekivati goste tokom cele godine. Zima obećava besprekorno skijanje i izlazak na staze, dok će leti posetioci uživati u pogledu koji oduzima dah duž slikovitih planinarskih staza u regionu.

Unutrašnja vizija poverena je arhitekti Martinu Brudnickom. Odražavajući suštinu tradicionalne austrijske brvnare, ambijent će krasiti kosi plafoni sa drvenim gredama i balkoni sa panoramskim pogledom na planine.

Nakon avantura na snegom prekrivenim padinama, posetioci se mogu povući u spa radi opuštanja i podmlađivanja. Stručni terapeuti će primeniti niz tretmana, u rasponu od prepoznatljivih masaža do ugodnih obloga za telo i osvežavajućih tretmana lica. Spa će obuhvatati zatvoreni bazen, otvorene kamene bazene sa toplom vodom, saunu, parnu sobu i teretanu u zatvorenom i na otvorenom.

U ključnom potezu, Six Senses je posvećen obuzdavanju ekološkog otiska svog najnovijeg poduhvata, sa ciljem da imanje u Kicbilu u potpunosti napaja solarnom, zelenom strujom i geotermalnom energijom do 2030. godine.

Majkl Stajninger, vlasnik projekta Six Senses u Kicbilu, izrazio je entuzijazam oko proširenja svog alpskog portfolija. Naglasio je širi uticaj projekta koji prevazilazi puko luksuzno odmaralište, sa ciljem da obogati alpski turizam i lokalnu zajednicu. Stajninger zamišlja stvaranje okruženja koje neguje istinsko zadovoljstvo i holistička iskustva – utočište u kome se fizički i mentalni svet harmonično spajaju, nudeći predah od digitalne gužve i vreve.

Luxury Experience