Savršeno iskustvo za ljubitelje glampinga

Ukoliko vam odlazak na počinak ispod nekoliko stotina hiljada zvezda zvuči kao savršeni godišnji odmor, predlažemo vam da odmah bukirate par dana u Bubble tent šatoru…

Smešten na privatnom posedu u Kaliforniji, ovaj šator nastao je kao delo kompanije Marbella Lane, idealan je za ljubitelje astronomije, romantike, privatnosti i luksuza, dok svakom svom gostu obećava uspomene koje će brižljivo čuvati i deliti sa voljenima do kraja života.

Ovo jednosobno i unikatno mesto za odmor dolazi sa udobnim krevetom, toaletom i tuš kabinom na otvorenom. Takođe, ispod dušeka se nalazi prostirka koja emituje grejanje, dok su tu takođe i đakuzi i roštilj na velikoj terasi, idealnoj za uživanje na otvorenom.

Pored svega navedenog, Bubble tent sadrži aparat za kafu i osnovne stvari za pripremu obroka, ukoliko preferirate sami da spremate svoje specijalitete. Možemo reći da je ovo idealna ponuda za ljubitelje glampinga u srcu pustinje, nadomak Joshua Tree nacionalnog parka, odakle možete uživati u spektakularnim izlascima i zalascima sunca, sa noćima koje su ispunjene neverovatnim brojem zvezda.

Kako stoji u zvaničnom opisu na sajtu Airbnb: “Ukoliko volite putovanja, kampovanje, avanture, unikatnost i prirodu, uz neverovatno iskustvo magije prirode, Bubble je savršena opcija za vas, kojoj ćete se rado vraćati”. Na kraju, možemo reći da svoj odmor u Bubble šatoru možete bukirati već sada, dok jedno noćenje dolazi sa cenom od 600 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meir Schonbrun (@meirr)