Savršeni odmor na Maldivima o kom maštamo

Po svemu sudeći, ovog leta ćemo godišnje odmore provesti u bezbednom okrilju svojih domova…

Pandemija korona virusa je i dalje na snazi, ljudi se i dalje razboljevaju, pa samim tim i putne restrikcije ne popuštaju. Ipak, kada bismo kojim slučajem naišli na lampu sa duhom koji će nam ispuniti tri želje, rado bismo dve zamenili za jedan plažni mehur u odmaralištu Seaside Finolhu na Maldivima.

Kada putovanja konačno budu ponovo dozvoljena i bezbedna, ovaj lokalitet je prvi na spisku mesta koja želimo da iskusimo. Ovo luksuzno letovalište je pod zaštitom Uneska i podržava jednu od najvećih grupa koralnih grebena u Indijskom okeanu. Odmaralište je otvoreno 2016.godine i poseduje 125 privatnih vila koje se nalaze na plaži ili iznad laugne, a neke od njih imaju svoej privatne bazene.

Ipak, sam šator u obliku mehura pružiće vam najbolje iskustvo koje ćete zauvek pamtiti. Daleko od buke i uke civilizacije, možete provoditi dane i noći gubeći svoj pogled u nebu, u društvu svoje voljene osobe. Ovaj šator poseduje svoje privatno kupatilo, drveni pod i bračni krevet sa najfinijom posteljinom. Kada tokom večernjih časova, onda kada se zvezde pomole na nebu, pogledate prema gore, osetićete se kao da ste sami na čitavom svetu.

Osim vas, ovde će se nalaziti i osoblje koje će za vas rado organizovati razne aktivnosti – od roštiljanja na plaži, do ronjenja, kajaka i svega sličnog tome.

Šator u obliku mehura nastao je kao delo španske kompanije, a kreiran je od visokotehnološkog poliestera i štitiće vas od UV zračenja. Pored toga, on ima svoju klimu i nalazi se na maloj udaljenosti od fantastičnih restorana koji vam nude najsvežije morske specijalitete.

Jedna noć u mehuru će vas koštati 700 dolara za dve osobe. Ukoliko želite da ga iskusite, rezervišite svoj termin na vreme.