Savršeni Dan zaljubljenih u najromantičnijem gradu sveta

I dok čitav svet sada uveliko planira šta će raditi za Novu godinu i božićne praznike, za neke parove Dan zaljubljenih je daleko veća i važnija stvar…

Na našu sreću, u svetu postoje brojni brendovi koji nam olakšavaju planiranje romantičnih odmora i gestova koji će naše partnere oboriti sa nogu. Guerlain je u saradnji sa Mandarin Oriental Paris hotelom lansirao romantični paket, nazvan Be My Valentine.

Dan zaljubljenih u najromantičnijem gradu sveta je za mnoge sasvim dovoljan poklon za ovaj praznik, ali Guerlain ima velike planove za sve one koji uživaju u lepšoj strani života. Njihova ponuda će biti dostupna od 1. do 29.februara iduće godine, a čitava priča otpočinje onda kada gosti uđu u svoje specijalne sobe sa aranžmanima kreiranim od latica ruža i drugim romantičnim poslasticama, uključujući slatkiše i pink šampanjac.

Potom, na redu je poklon, a u pitanju je La Petite Robe Noire So Frenchy, koji je poznat po svojim zavodljivim notama crne višnje, pačulija i crnog čaja. Pored toga, tu je i novi Rouge G karmin u mat nežno roze boji. Najuzbudljivi deo ponude je uživanje u čistom opuštanju u The Spa centru, sa 100 evra dostupnih za različite tretmane.

Takođe, možete dobiti i konsultaciju sa parfimerom u Guerlain Vendome butiku, koji se nalazi na samo nekoliko koraka od hotela. Vaša flašica parfema može biti gravirana vašim imenom ili porukom za vašu voljenu osobu, što je, priznaćete, savršena uspomena na ovaj dan.